2018. december 11., kedd

Fondü, tofu és társaik - válasszon kedvezményes árú szakácskönyveinkből!

Egy jó szakácskönyv segítségével változatosabbá tehetjük hétköznapi étkezéseinket, de elsajátíthatjuk az ünnepi asztalhoz illő fogások elkészítését is. Akciós kínálatunk.




Polcz Alaine: Főzzünk örömmel! - Egészségesen, gyorsan, olcsón

Kalligramm, Pozsony, 2014 
287 oldal, keménytáblás, ISBN: 9788081017827

Ára: 2800,- Ft helyett 1680,- Ft (-60%)


Polcz Alaine kultikus szakácskönyve nem csak a főzésről szól. Valódi életvezetési kalauz, ráadásul olvasmányosan, szórakoztatóan megírva.










Egy csipet józan íz. Salamon Magda 270 receptje 



Kalligramm, Pozsony, 2010
188 oldal, keménytáblás, ISBN: 8081013296

Ára: 2500,- Ft helyett 1000,- Ft (-60%)



A Kalligram Kiadó ismét egy haszonnal forgatható, nagy érdeklődésre számító receptgyűjtemény kiadására vállalkozott. Salamon Magda a Nők Lapja munkatársaként már sikert aratott Főzzünk másképp is című, Monspart Évával közösen írt szakácskönyvével. Újabb könyve 270 könnyen elkészíthető, egészséges étrendet követő, receptet kínál a főzéssel most ismerkedőknek és az ínyenceknek egyaránt.
A könyvből egy példányt karácsony előtt kisorsolunk Facebook-oldalunk kedvelői között!




Mangold, Matthias F.: Burgonyás szakácskönyv

Sziget Könyvkiadó, Budapest, 2011
140 oldal,  keménytáblás, ISBN: 9786155178047

Ára: 3900,- Ft helyett 1560,- Ft (-60%)


Ebben a szakácskönyvben minden alkalomra találunk recepteket a gyors, egyszerű ételektől a különleges ínyencségekig. Természetesen mindegyiknek alapja a burgonya, ami mindig jelen van életünkben a levestől a süteményig. A háziasszonyok többsége két-három burgonyafajtát ismer és használ, a könyvből számtalan fajtáját ismerjük meg. 




Glück Frigyes - Stadler Károly: Az ínyesmesterség könyve

Kortárs Kiadó, Budapest, 2013
412 oldal, keménytáblás, ISBN: 9789639985544

Ára: 4500,- Ft helyett 1800,- Ft (-60%)


Árverések ritka darabja, gasztronómiai gyűjtők féltett kincse kerül új kiadásban az olvasó elé. Százhuszonnégy évig kellett várni a második megjelenésére. "Két vendégszerető magyar úr", a két kiváló vendéglátó szakember 1889-es könyve nem receptgyűjtemény, nem konyhai titkok tárháza, nem is csupán gasztronómiai szótár: több ennél. Művelődéstörténet, táplálkozástörténet, nyelvtörténet, történeti-gasztronómiai helységnév-mutató, dietetikai táblázat, szép- vagy majdnem szép irodalom. 




Dr. Oetker - Gombák

Grafo, Budapest, 2006
95 oldal, keménytáblás, ISBN: 9639485314
Fordította: Török Irén

Ára: 1890,- Ft helyett 755,- Ft (-60%)



Dr. Oetker ötletekben gazdag könyve azoknak a hobbiszakácsoknak szól, akik örömmel főznek, és főztjüket élvezettel is fogyasztják, ám néhány ehető gombáért nem barangolnak az erdőben. Könyvünk több mint 40 különleges receptet tartalmaz csiperke-, róka-, vargánya-, laska- és shiitake gombához, tehát olyan fajtákhoz, amelyeket piacon, élelmiszerüzletekben, szupermarketekben megvehetünk.




Dr. Oetker - Fondü és raklett

Grafo, Budapest, 2009
95 oldal, keménytáblás, ISBN: 9789639485532

Ára: 2500,- Ft helyett 1250,- Ft (-50%)


Kedveli Ön a kedélyes családi vagy baráti összejöveteleket, és emellett még a finomságokról sem akar lemondani? Akkor Önnek a fondü és a raklett az igazi megoldás.
Mindkettő jól előkészíthető és ízlés szerint összeállítható, tartson az összejövetel akár órákon át.
A könyvben található új receptek - a keleti fondütől vagy a tészta-sonka raklettől kezdve a csokoládégyümölcs fondüig - vidám, hangulatos órákat ígérnek.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése